Companie

CENTRUL DE UTILAJE va pune la dispozitie o gama completa de utilaje noi si second-hand pentru prelucrare lemn si pal, importate direct de la producatori precum si din depozitele situate in BACAU, Germania, ITALIA, SPANIA, BELGIA, Bulgaria, Serbia si Ukraina, produse recunoscute atat din punct de vedere al calitatii, cat si al productivitatii si fiabilitatii.

Societatea noastra este reprezentant direct pe piata din Romania a urmatoarelor firme producatoare de utilaje si echipamente:

> PAOLONI (Italia)
> HOLZKRAFT (Germania)
> FUTURA (Italia)
> TECNICA (Italia)
> HIRZT (Italia)
> MAGGI (ITALIA)
> POLZER (Germania)De asemenea societatea noastra asigura garantii, postgarantii, service autorizat, consultanta cu specialisti italieni si germani.

Avand una dintre cele mai bune echipe tehnice in domeniu, putem asigura service pentru aproape orice tip/marca de utilaj.

Datorita faptului ca personalul societatii a inceput aceasta activitate in Germania,avem in acest moment cea mai mare baza de parteneri si furnizori de utilaje si echipamente second-hand, astfel incat putem furniza cele mai bune utilaje, raport calitate-pret, pe piata din Romania.

Toate acestea vin in sprijinul dumneavoastra, optimizandu-va afacerea, prin folosirea unui personal minim, utilizare simpla a ansamblelor, productivitate maxima, calitate superioara a produselor realizate.